| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
justysia
|
Wysłany: Pią Gru 27, 2024 09:44 Temat postu: |
|
|
| Co jak co , ale przecież Dna moczanowa nie musi być wyrokiem! Regularne kontrole u lekarza, właściwa dieta i aktywność fizyczna to klucz do lepszego życia. Zacznij dbać o siebie już dziś. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 27, 2024 09:44 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szalona90
|
Wysłany: Pon Sty 27, 2025 19:35 Temat postu: |
|
|
| Wiecie o zdrowie trzeba dbać, dlatego według mnie też warto interesować się lekami - jakie na rynku są dostępne? Jakie są skuteczne, a jakie przykładowo lepiej unikać... Ja ostatnio znalazłam informacje na temat tego jak działa przykładowo thiocodin na kaszel? Takie informacje mi się przydały.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Eliza111
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2025 15:10 Temat postu: |
|
|
| Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najróżniejszym sprzętem medycznym, w tym np. Meble metalowe . Moim zdaniem oferują wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WiktoriaŁ
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2025 19:00 Temat postu: |
|
|
| Zdrowie psychiczne jest tak samo ważne jak fizyczne, choć wiele osób wciąż odkłada zadbanie o siebie na później. Tymczasem im szybciej sięgnie się po wsparcie, tym łatwiej można poradzić sobie z trudnościami. Psycholog Adam Piotrowski - https://adampiotrowskipsycholog.pl/ pomaga osobom, które zmagają się ze stresem, niepokojem, problemami w relacjach czy po prostu szukają większej równowagi w życiu. Konsultacje odbywają się w gabinecie w Brodnicy lub online, więc można wybrać najwygodniejszą formę kontaktu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2025 19:00 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |