| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marek332676767
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2021 04:25 Temat postu: Ozdoby na ścianę |
|
|
| Ja chciałem mieć bardzo ładne ozdoby na ścianę i skorzystałem z bardzo dobrej oferty ozdoby na ścianę .Z tej oferty po prostu warto teraz skorzystać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2021 04:25 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Eliza111
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2021 10:42 Temat postu: |
|
|
| Ja myślę że takie dekoracje na ścianę to znajdziecie na stronie https://dilala.pl/ oni mają super oferty. To dobrze wyposażony sklep w ozdoby, dekoracje i akcesoria do domu. p. Ja na pewno cos tutaj jeszcze nie raz zamówię. Wam też polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bonjovi
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2021 13:05 Temat postu: |
|
|
Według mnie, przepiękne dekoracje w formie sztucznych kwiatów czy gałązek, znajdziecie pod tym linkiem: https://centrumdekoracji.com/sklep/11-sztuczne-kwiaty . Jeśli chodzi o mnie, to bardzo podobają mi się ichniejsze produkty i muszę przyznać, że skuszę się na zakup . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Foczka
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2021 14:51 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, jak Wy, ale ja na przykład bardzo lubię mieć dużo zieleni w domu Dlatego też na przykład bardzo podobają mi się dekoracyjne panele z mchu na ścianach. Chrobotek reniferowy, z którego są one wykonane, nie jest trudny w utrzymaniu - nie trzeba go podlewać ani nawozić. Co Wy sądzicie o takich panelach? Podoba się Wam coś takiego na przykład w salonie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magnolia90
|
Wysłany: Pią Lut 04, 2022 17:15 Temat postu: |
|
|
| Dekorację na ścianę? Albo zdjęcia, albo obrazy... To według mnie najlepsze opcje na dekorację ściany. Jakby co mogę zdradzić, że na stronie pikoteka.com , znajdziecie barokowe obrazy i we wszelkich innych stylach. Może coś wpadnie wam w oko... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szalona90
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2022 12:30 Temat postu: |
|
|
| I pomysł z obrazami mi się bardzo podoba, czy tak samo ze zdjęciami. Te elementy na pewno efektywnie ubogacą ściany w domku. W razie czego, jak zależałoby wam na ich oprawie, to możecie sprawdzić sobie link do sklepu sklepzramami.pl - tam na pewno znajdziecie dla siebie coś odpowiedniego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ciapek
|
Wysłany: Sro Sie 24, 2022 17:38 Temat postu: |
|
|
| Polecam zapoznanie się z ofertą tje firmy https://polimex.net/pl/sklep/8-tkaniny-i-dzianiny . Moim zdaniem mają naprawdę ciekawe tekstylia w bardzo dobrych cenach. Jeśli szukacie czegoś dla siebie, to zdecydowanie powinniście zajrzeć. Zdecydowanie polecam ich produkty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justysia
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Buless19
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2023 10:24 Temat postu: |
|
|
| A ja lubie klasyczne rozwiązania i dlatego postawiłam u siebie na sztukateria ścienna w sypialni Super to wygląda i małym kosztem można całkowicie zmienic wygląd waszego wnętrza. Na stronie mają wiele opcji do wyboru dzięki czemu znajdziecie coś ciekawego dla siebie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adrian77
|
Wysłany: Sro Lip 05, 2023 09:26 Temat postu: |
|
|
| Osobiście mogę Wam polecić stronę, na której znajdziecie producenta dekoracji i prezentów wykonanych z metalu, w tym np. ikony na zamówienie . Posiadają bardzo rozbudowaną ofertę, która dostosowana jest do najróżniejszych potrzeb swoich klientów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szalona90
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2023 17:10 Temat postu: |
|
|
| A jakby przykładowo ocenilibyście takie https://libret.pl/pl/c/PANELE-SZKLANE/118 panele szklane lub lustra, obrazy na szkle? Bo mnie tak się wydaje, że to też fajne elementy, które pomogą wam upiększyć dom. Nadać mu niepowtarzalnego wizerunku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uczelnianygosc
|
Wysłany: Pon Sty 22, 2024 23:11 Temat postu: |
|
|
| Warto zwrócić również uwagę na https://www.decordomolsztyn.pl/panele-scienne-3d taki panel ścienny, to zupełnie nowe możliwości jeśli chodzi o aranżacje wnętrz. Panele świetnie będą wyglądały np. w sypialni, dodając pomieszczeniu zupełnie nowego charakteru. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magnolia90
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szalona90
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2026 16:28 Temat postu: |
|
|
| Przeglądałam ostatnio różne inspiracje wnętrzarskie i moją uwagę przykuła kraina obrusów, gdzie wybór wzorów i struktur jest wręcz oszałamiający. Szukam czegoś, co ociepli mój nowoczesny, nieco surowy dom i nada mu bardziej przytulnego charakteru. Czy zamawialiście tam już jakieś dodatki do swoich jadalni? Interesuje mnie przede wszystkim, czy zdjęcia na stronie dobrze oddają rzeczywiste kolory, bo zależy mi na konkretnym odcieniu beżu, który będzie współgrał z moimi zasłonami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2026 16:28 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |