| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marek332676767
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2024 06:33 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
uczelnianygosc
|
Wysłany: Sob Sty 11, 2025 15:08 Temat postu: |
|
|
| Dlaczego w przypadku edukacji, warto postawić na sprzęt poleasingowy, ktory często ma lepszą konfigurację niż nowy sprzęt w tej samej cenie. Laptop dla studenta poleasingowy https://www.mmcomp.pl/laptop-dla-studenta jest dostępny w znacznie niższej cenie niż nowy sprzęt o podobnych parametrach. Dzięki temu można zainwestować w urządzenie z wyższej półki, które sprosta wymaganiom edukacyjnym i codziennym zadaniom, jednocześnie oszczędzając. Sklepu mają na stanie wiele różnych konfiguracji, zarówno dla mniej jak i bardziej wymagających. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mrówka
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2025 09:45 Temat postu: |
|
|
| Bardzo długo pracowałam na laptopie , ale kiedy sie popsuł zdecydowałam sie na kupno macbooka wspaniały sprzęt kupiliśmy go na Lantre |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magnolia90
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2025 19:48 Temat postu: |
|
|
I też super... A czy wiecie gdzie naprawiać takie sprzęty, czy też nawet gdzie możliwa jest naprawa ups ? Ja w sieci znalazłam ostatnio
firmę Unlicore i wygląda na to, że jest bardzo skuteczna, jak chodzi o kwestie naprawcze. Także jakby co możecie do nich się zgłosić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kryśeńka
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2025 13:09 Temat postu: |
|
|
| Wiele lat mialam lapropy, roznych firm, zyly dluzej albo krocej, teraz mam macbooka z appla i to porownianie jak niebo i ziemia, zamawiany oczywiscie ze sprawdzonego sklepu lantre.pl w zyciu nie wroce juz na laptopa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lenard
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2025 08:37 Temat postu: |
|
|
| Na Lantre są dostępne wszystkie najnowsze modele. Apple Watch to jedno z moich ulubionych urządzeń |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2025 08:37 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |